Огласна табла

  • ОНЛЈАН БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА
    ОНЛЈАН БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

    Dragi đaci, Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika. ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu. Ukoliko ste đak od V do VIII razreda i želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika pozivamo Vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva. Ovaj pasus možete da modifikujete u zavisnosti od toga kako planirate na odaberete đake koji će dobiti kod za besplatne kurseve engleskog. Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

     

     

УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД

 

Упис ученика у први разред за школску 2019/2020. годину почиње 01.04.2019. и траје до 31.05.2019. године. Упис се врши у секретаријату школе сваког радног дана од 09-13 часова уз потребну документацију.

Документација потребна за упис:

1. Извод из матичне књиге рођених

2. Пријава пребивалишта

3. Уверење о похађању припремног предшколског програма

4. Доказ о здравственом прегледу детета ( Из надлежног дома здравља)

Извод из матичне књиге рођених и пријаву пребивалишта од ове школске године уместо родитеља / законског заступника може набавити и школа. Потребно је само да приликом подношења захтева за упис родитељ / законски заступник поднесе захтев да му се овај документ прибави електронским путем.

 

Напомена:

У први разред школске 2019/2020. године треба да буду уписана сва деца рођена од 01.03.2012. до 28.02.2013. године.