ДРУГО МЕСТО ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ОШ БАЊАНИ НА ФУДБАЛСКОМ ТУРНИРУ “ФУДБАЛ У СРЦУ“

Ученице четвртог разреда Основне школе „Рајко Михаиловић“ из Бањана, Врела и Тулара учествовале су 13. марта на петом по реду турниру „Фудбал у срцу“ у организацији ЖФК „Јединство“ из Уба који је одржан у Хали спортова Уб. 

Учеснице турнира су девојчице од првог до четвртог разреда из све четири основне школе са територије  Општине Уб.Циљ турнира је промоција и популаризација женског фудбала на територији Општине Уб. На турниру је учествовало око 80 девојчица.

Бањанску школу представљале су ученице четвртог разреда: Бојана Дамњановић, Снежана Илић, Милица Лештарић (Бањани), Тијана Мартић, Јована Мирковић (ИО Врело), Невена Пуцаревић и Теодора Адамовић (ИО Тулари). 

У групи ученика трећег и четвртог разреда такмичило се 5 екипа из четири основне школе из општине. Основна школа „Рајко Михаиловић“ из Бањана забележила је три победе, и један пораз и заузела друго место на турниру.

Победник турнира у групи трећег и четвртог разреда је била екипа из ОШ „Милан Муњас“ из Уба. Након завршетка турнира додељене су захвалнице свим школама учесницима и пехари најбољим екипама и појединцима (најбољи играч, голман и стрелац).

Ученица Невена Пуцаревић (ИО Тулари) освојила је пехар за најбољег играча турнира.

 

Ана Илић, професор разредне наставе